If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момци,аз се поинтересувах от въпросната 33,та проблема беше в това,че не можеше да се прехвърли.Регистрацията и беше на фирма и от там започваха някви батаци.
Продавача твърдеше,че колата е много добра.Моя интерес се изпари след като разбрах за проблема с документите.Не ходих да я видя и за състояне нищо не мога да кажа.Всъщност това вече няма значение.Нещо напоследък не ми върви с алфите.От няколко месеца търся 75ца или Джулиета.Преди месец намерих една доста добра 75ца,но уви проблема пак бяха документите.
мани, как ме е яд че я изпуснах .. ако наистина е била 16в 94-та година
Ами незнам коя година е всъщност колата.Купето беше по зле и от моето,като го вдигнахме на трупчета от 2-те страни и буквално тръгна да поддава...скоростомера беше разграфен до 220 а не до 240,иначе си имаше и алфа контрол...гредата под двигателя не ми се видя по различна от моята,и двигателя беше поръждясал...момчето твърдеше,че колата не била карана от 2 седмици ама на мене ми изглеждаше повече като поне 2 години,незнам...Иначе много била вървяла според бившия собственик...а бе май си беше някаква подводница колата,ама както и да е...
16V беше но доста интересна концепция...Момчето каза,яе била 94 набор пък аз доколкото знам последните 33-ки са си с диск отзад (може и да греша),а тя с барабани,купето беше с обикновенния интериор,нямаше ги хубавите седалки на 16V,и общо взето нямаше много от белезите на модела...
предполагам това е алфата на колегата stranger65? за друг permanent-и във софия не съм чувал..
Има още 2-3 Пермананта в София в добро състояние, но хората не си ги продават. И те са червени. Единият е на Рали, той почти не пише във форума, другият беше на Киро-алфата (с него не знам какво стана) а третият е в един мъж на над 50г. и той си го кара чат-пат, но рядко и му седи в гаража. Иначе този Перманент е най-хубавата 33-ка в цяла България и е само на 65000км., и то реални. В салона все едно никога не е сядал човек.
Comment